Automatizácia a digitalizácia účtovníctva v Slovenskej republike - komparatívna analýza - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Možnosti automatizácie a digitalizácie v účtovníctve. Hodnotenie miery automatizácie podnikových procesov a digitalizácie v účtovných jednotkách v Slovenskej republike. Pripravenosť jednotlivých účtovných jednotiek na technologické zmeny.