Porovnanie funkčného a procesného prístupu k riadeniu podniku - Jurík, Pavol, 1987-
Porovnanie funkčného a procesného riadenia podniku a ich výhody a nevýhody. Prepojenosť medzi podnikovými procesmi a informačným systémom. Vertikálna a horizontálna štruktúru procesov.