Právne a účtovné aspekty zlúčenia, splynutia a rozdelenia ako typov kombinácií podnikov v Slovenskej republike - Podmanická, Martina, 1977-
Problematika zlúčenia, splynutia a rozdelenia ako typov kombinácií podnikov v Slovenskej republike z právneho a účtovného hľadiska. Slovenské účtovné predpisy. Postupy účtovania v zanikajúcej účtovnej jednotke a postupy účtovania v nástupníckej účtovnej jednotke.