Stravné od 1. 5. 2022 - Matlovičová, Iveta
Od. 1. mája dochádza k úprave súm stravného pre pracovné cesty a sumy základnej náhrady za používanie cestných motorových vozidiel. Od sumy stravného pri tuzemskej pracovnej ceste v časovom pásme 5 až 12 hodín sa odvodzujú aj ďalšie vybrané peňažné veličiny, čo má priamy dopad na ich výšku.