Zmeny v pracovnoprávnej oblasti - Matlovičová, Iveta
Informácia o novelizácii Zákonníka práce, ktorou sa zjednodušuje proces skončenia pracovného pomeru zamestnanca so zdravotným postihnutím. Ďalšou novinkou je rozšírenie výnimky z nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania.