Preradenie zamestnanca - Hrtánek, Ladislav
Preradenie zamestnanca na inú prácu ako podstatná zmena vykonávanej závislej práce, príp. zmeny miesta jej výkonu. Je potrebné, aby právna úprava presne ustanovovala prípady, kedy sa tak môže stať taxatívnym právnym výpočtom. Otázka, kedy zamestnávateľ nepotrebuje na preradenie podriadeného zamestnanca jeho súhlas.