Zodpovednosť zamestnanca za škodu - Petríková, Lucia
Zodpovednosť za škodu a jej právna úprava ako jedna z najvýznamnejších častí pracovného práva. Teoretické vymedzenie zodpovednosti za škodu zo strany zamestnanca a aj zamestnávateľa. Exkulpácia zamestnanca. Rozsah a spôsob náhrady škody pri zodpovednosti zamestnanca.