Spochybnenie ekonomickej opodstatnenosti činnosti fakturovanej platiteľovi - Betáková, Jaroslava
Výber z judikatúry Slovenskej republiky v oblasti fakturácie, správy daní a daňovej kontroly u platiteľa DPH, rozsudok č. 2Sžfk/23/2018 zo dňa 8. 12. 2020. Rozsudok krajského súdu, kasačná sťažnosť žalobcu a rozsudok Najvyššieho súdu SR.