Dobrý manažér - dobrý herec - Poniščiaková, Oľga
Základná rola každého manažéra spočíva v pomoci skupine spolupracovníkov splniť určitú úlohu, udržať skupinu ako celok a zaistiť, aby všetci prispeli k riešeniu úloh. Roly vyjadrujú špecifické formy správania, ktoré sú potrebné na vykonanie danej úlohy. Aké typy manažérov poznáme.