Novela infozákona - zverejňovanie v Centrálnom registri zmlúv - Sýkora, Jozef
Novelizácia zákona č. 395/2021 Z. z., ktorá hovorí o spôsobe zverejňovania zmluvného zabezpečenia (zmluvy, dodatky a ich prílohy) pre samosprávu a VÚC s ohľadom na pravidlá a podmienky transparentného konania voči verejnosti o slobodnom prístupe k informáciám.