Psychologické aspekty BOZP - Šukalová, Viera
Psychická regulácia pracovného procesu vo vzťahu človeka a jeho podmienok je primárne určujúca funkcia človeka v systéme práce. Medzi negatívny psychický jav v práci sa považuje okrem iného aj stres. Tri druhy príznakov stresu. Fázy vyrovnávania sa organizmu so záťažou. Postup pri hodnotení psychickej pracovnej záťaže. Prevencia. Čo to je prezentizmus.