Analýza výkonnosti vybraných podielových fondov domácich správcovských spoločností - Priščáková, Soňa
Komparácia vybraných podielových fondov domácich správcovských spoločností. Overovanie predpokladu existencie vzťahu medzi ich výkonnosťou, veľkosťou spravovaného majetku a výškou poplatkov za spravovanie.