Technická efektívnosť bankového sektora na Slovensku - Vidiečanová, Michaela
Technická efektívnosť bánk na Slovensku. Existencia priestoru na zlepšenie technickej efektívnosti bánk pre zvýšenie konkurencieschopnosti bankového sektora a celej ekonomiky.