Evaluation of Digital Transformation of Slovakia - Belanová, Katarína, 1978-
Zhodnotenie úrovne digitálnej transformácie Slovenska pomocou indexu digitálnej transformácie poskytovaného Európskou komisiou. Skúmanie vzťahu medzi digitálnou transformáciou a ekonomickým rozvojom.