The Comparison of Maternity Benefit in Poland and Czech Republic - Duda, Danuta
Podpora materstva a rodičovstva ako súčasť štátnej rodinnej politiky každej vyspelej spoločnosti. Spoločenská problematika materskej a rodičovskej dovolenky vrátane peňažnej pomoci v materstve v Českej republike a v Poľsku. Porovnanie peňažnej pomoci v materstve v oboch vybraných krajinách.