The Impact of Institutional Environment on Risk Assessment - Steinhauser, Dušan, 1988-
Účelom tohto výskumu je preskúmať vzťah medzi inštitucionálnym prostredím skúmaných krajín a Coface Country hodnotením rizika. Na splnenie tohto cieľa sa použili kvantitatívne metódy vo forme deskriptívnej a regresnej analýzy. Výsledkom bolo vyhodnotenie aktuálneho Coface Country a jeho predikcia pre vybrané krajiny.