Až príliš ciest k spotrebiteľovi - Břeň, Stanislav D.
Nemožnosť distribuovať na bežné miesta, či predávať v mnohých kamenných obchodoch spôsobili hľadanie nových ciest k zákazníkovi počas pandémie. Omnichanel sa dostáva do centra diania. Logistické siete neboli a ani nemohli byť na koronavírus. No viackanálový predaj a logistika sa posunuli bližšie k realite.