Inovácie nás posúvajú ďalej vo všetkom - Szmrecsányi, Tomáš
Spoločnosť TERNO Real Estate v roku 2019 začala expandovať. Pre rastúci počet predajní Terno a KRAJ vstúpilo do prevádzky nové distribučné centrum v Ivanke pri Dunaji. Logistické centrum sa po roku rozšírilo o sklad s čerstvými potravinami. Tým sa celý logistický proces zefektívnil. Interview s Ľubomírom Petríkom, riaditeľom centrálnych služieb TERNO Real Estate, o logistike a ďalších plánoch.