Kongres Slovlog 14 rozprúdil krv v žilách slovenskej logistiky - Szmrecsányi, Tomáš
Logistickí profesionáli sa opäť mohli tešiť z osobných stretnutí po sedenásobnom odklade a online exile, vynútenom pandémiou. 14. ročník logistického kongresu Slovlog sa konal 7.–8. apríla 2022 v priestoroch DoubleTree by Hilton Hotel Bratislava.