Evaluation of Business Intelligence Involvement in Decision-Making Processes in Czech Companies According to the Business Sector - Kašparová, Petra
Vysvetlenie pojmu Business Inteligence. Business Intelligence ako súčasť rozhodovacieho procesu podniku. Súčasná miera zapojenia Business Intelligence do podnikových procesov v českých firmách - dotazníkový prieskum.