Judgement Bias and Consumer Willingness to Pay: Empirical Study - Kubalová, Radka
Zmena v spotrebiteľských návykoch, spotrebe a výdavkoch, ako aj (ne)racionalita spotrebiteľov v podmienkach panických nákupov a stádového správania. Využitie krízy COVID-19 ako príležitosti na empirické otestovanie zaujatosti v spotrebiteľských úsudkoch - prieskum medzi vysokoškolákmi. Skúmanie rozdielov v ochote vysokoškolákov platiť si mesačne za životné poistenie pod rámcom COVID-19 a bez rámca COVID-19.