Účtovanie dobropisov (preplatkov) v obci, rozpočtovej a príspevkovej organizácii - Urbanová, Terézia
Problematikka účtovania dobropisov podľa opatrenia Ministerstva financií SR z 8. 8. 2007 č. MF/16786/2007-31, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky v znení neskorších prepisov.