Novela zákona o významné tržní síle - cesta tam a zase zpátky - Petr, Michal
Novelizácia zákona, prostredníctvom ktorej sa dajú zrozumiteľne vysvetliť základné pojmy zákona o významnej trhovej sile. Prijatie smernice o nekalých praktikách v potravinovom reťazci s cieľom vymedziť adresátov zákona ako odelené právne jednotky, nie ako súťažiteľov.