Náhrady výdavkov poskytovaných zamestnancovi pri práci s jeho náradím/zariadením v rámci práce z domu - Macháčová, Tatiana
Flexibilita sa v pracovnom práve prejavuje v tzv. flexibilných formách zamestnania, ktoré sú alternatívou k tradičnému pracovnému pomeru. Medzi flexibilné formy zamestnania patrí aj domácka práca a telepráca. Takéto formy organizácie práce a pracovného času majú za cieľ prispieť k zosúladeniu pracovného času a rodinného života zamestnancov.