Concurrent Enforcement of DMA and Competition Law and ne bis in idem Principle - Měkota, Jan
Návrh nariadenia o digitálnych trhoch ako o novom nástroji pre súťažné právo v oblasti digitálnych technológií. Aj keď návrh deklaruje, že jeho cieľom je ochrana odlišných právnych záujmov, vedie sa živá diskusia o tom, či sa chránené záujmy skutočne líšia a či sa čiastočne prekrývajú.