Development of Household Loans in Banks in Slovakia - Kaselyová, Paulína, 1995-
Vývoj objemu úverov, vkladov a zadlženosti domácností na Slovensku. Vzťah medzi vývojom úverov domácností a vývojom dohodnutej priemernej ročnej úrokovej sadzby.