Zdanenie príjmov z držby cenných papierov - Brnová, Miroslava
Príjmy z držby cenných papierov u fyzických osôb. Príjmy z držby cenných papierov u právnických osôb. Príjmy z držby cenných papierov u daňovníkov s obmedzenou daňovou poivnnosťou. Medzinárodné zdanenie príjmov z úrokov podľa Modelovej zmluvy - zdaňovanie úrokov.