Zmeny pri spracúvaní cookies z hľadiska nového zákona o elektronických komunikáciách - Mičudová, Tatiana
Vysvetlenie pojmu cookies. Cookies a osobné údaje. Právna úprava cookies po 1. 2. 2022. Právne požiadavky pri zbere a používaní cookies. Sankcie za porušenie ustanovenia týkajúceho sa cookies.