Kapitálový fond z príspevkov - Gášpárová, Eva
Tvorba a použitie kapitálového fondu z príspevkov podľa Obchodného zákonníka. Účtovanie tvorby a použitia kapitálového fondu z príspevkov. Účtovanie nepeňažných vkladov a nepeňažných príspevkov. Účtovanie kapitálového fondu z príspevkov. Zdaňovanie príjmu z prerozdelenia kapitálového fondu z príspevkov.