Reklamné služby z pohľadu dane z príjmov a DPH - Schmidt, Peter
Reklama z pohľadu odbornej literatúry z oblasti marketingovej komunikácie. Reklamné služby z pohľadu dane z príjmov. Reklama z pohľadu Zákona o reklame a Zákona o vysielaní a retransmisii. Reklamné služby a DPH - Rozsudok Súdneho dvora EÚ vo veci C-334/20 Amper Metal Kft.