Introduction of the CFC Rules in Slovakia - Kováč, Branislav, 1976-
CFC pravidlá ako opatrenie na boj proti vyhýbaniu sa daňovým povinnostiam a daňovým únikom. Novela zákona o dani z príjmov upravujúca pravidlá pre CFC slovenských fyzických osôb. Analýza právnych a daňových dôsledkov.