The Recent Developments in the International Taxation - Introduction of the Minimum Corporate Tax and Taxation of the Digital Economy - Kováč, Branislav, 1976-
Dvojpilierové riešenie zdaňovania digitálnej ekonomiky a minimálnej korporátnej dane ako nová paradigma medzinárodného zdaňovania. Analýza nového konsenzu a možných budúcich výziev. Dohoda o 1. a 2. piliery a implikácie súvisiacich s dvojpilierovým riešením.