Shared Service Centers and Motives for Entering the Central European Market - Grachová, Dagmar, 1997-
Definovanie centier zdieľaných služieb SSC a motívy vedúce firmy k budovaniu centier v strednej Európe. Vzájomná závislosť medzi priamymi zahraničnými investíciami v sektore služieb a vybranými motívmi vstupu na trh.