Komparácia exportu služieb krajín V4 so zameraním na cestovný ruch - Zemanová, Lenka, 1995-
Export služieb cestovného ruchu, porovnanie situácie cestovného ruchu krajín V4 a kvantifikácia ekonomického významu cestovného ruchu vo Vyšehradskom regióne. Skúmanie vzťahu HDP a medzinárodného cestovného ruchu. Analýza ekonomických impaktov cestovného ruchu krajín V4.