Institutional Provision of Economic Diplomacy in Selected Countries - Hrinko, Ján, 1992-
Porovnanie modelov riadenia ekonomickej diplomacie. Úlohy, funkcie a zodpovednosti jednotlivých aktérov zodpovedných za výkon ekonomickej diplomacie. Modely inštitucionálneho zabezpečenia (jednotný model riadenia ekonomickej diplomacie, model tretej agentúry, duálny model riadenia ekonomickej diplomacie) na príklade Slovenskej republiky, Kanady, Českej republiky, Uzbekistanu, Rakúska a Spojeného kráľovstva.