Approaches to the Development of EV Infrastructure Depending on the Prediction of the Development of Electric Mobility in the EU - Lauko, Rastislav, 1979-
Aktuálne metodiky rozvoja nabíjacej infraštruktúry pre elektromobily. Predpoklady rozvoja nabíjacej infraštruktúry z hľadiska jej dlhodobej udržateľnosti. Perspektívy elektromobility v rámci Európskej únie.