Possibilities of Sponsorship in Golf - Malíčková, Lucia, 1988-
Analýza sponzoringu profesionálnych golfistov a významných golfových turnajov. Začlenenie sponzoringu do širších súvislostí v rámci nástrojov marketingovej komunikácie. Nástroje sponzoringu vo svete a na Slovensku.