Current State and Development Determinants of Electromobility - Matušovičová, Monika, 1967-
Analýza a hodnotenie svetového a európskeho trhu s elektromobilmi. Faktory ovplyvňujúce rozvoj elektromobility a počet elektromobilov - politické, ekonomické, sociálne, technologické, legislatívne a ekologické faktory.