The Role of Proximity Measurement in the Evaluation of Regional Innovation Processes - Furková, Andrea, 1975-
Dva rôzne stupne blízkosti medzi regiónmi vo vzťahu k priestorovému ekonometrickému modelovaniu inovačného problému. Okrem geografickej blízkosti, definovanej ako priestorová vzdialenosť medzi aktérmi – európskymi regiónmi, technologická podobnosť na základe ukazovateľa - Malých a stredných podnikov (MSP), zavádzajúce produkt, sa uvažovalo aj o inováciách procesov.