Ochrana spotrebiteľa a reklama - Veterníková, Mária, 1964-
Analýza platnej právnej úpravy reklamy v zákone o reklame - v iných právnych predpisoch Slovenskej republiky, so zameraním na právnu úpravu ochrany spotrebiteľa.