Characterizing Edge Betweenness-uniform Graphs - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Prezentácia výsledkov zahŕňajúce vlastnosti hranovo medziľahlostne autorcentrických grafov a ich šturktúra a vlastnosti. Grafy okrajov s univerzálnym vrcholom. Grafy s jednotným počtom najkratších ciest.