Odpady z obalov z domácností a odpady z neobalových výrobkov analyzované vo vybraných mestách Slovenska - Trošanová, Mária
Ako sa podielajú odpady z obalov z domácností na plnení cieľov revízie právnych predpisov EÚ o odpadoch, prijatej v r. 2018 (odpadový balík). Obsah zberných nádob v rôznych mestách. Možnosti nakladania s odpadmi z obalov v rámci obehového hospodárstva.