An Empirical Study of Consulting in a Transitional Economy in the Central European Region during COVID-19 - Szeiner, Zsuzsanna
Definícia manažérskeho poradenstva, vznik poradenských služieb a poradenstvo počas pandémie COVID-19. Trendy v odvetví globálneho manažérskeho poradenstva. Výsledky prieskumu uskutočneného medzi maďarskými konzultantmi reflektujúce situáciu manažérskeho poradenstva v Maďarsku.