[Havierniková, K. 2020. Manažment rizík malých a stredných podnikov a klastrová spolupráca. Trenčín : Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne. 170 s.] - Mura, Ladislav, 1979-
Recenzia na vedeckú monografiu Manažment rizík malých a stredných podnikov a klastrová spolupráca.