Market Position Strategies: Market Leades' Strategies - Čvirik, Marián, 1992-
Skúmanie, charakteristika a systematizovanie možných štandardných stratégií pre lídrov na trhu. Udržanie podielu na trhu, zvyšovanie podielu na trhu a zvyšovanie množstva na trhu.