Benefity a bariéry členstva v klastrových organizáciách na Slovensku - Gáll, Jozef, 1991-
Charakteristika a význam klastrových organizácií cestovného ruchu. Výhody a nevýhody klastrových organizácií cestovného ruchu pre ich členov. Spolupráca členov klastrových organizácii s akademickými inštitúciami. Inovácie podnikov a inštitúcií plynúce z členstva v klastrovej organizácii. Stupeň významnosti benefitov a bariér pre členov klastrových organizácií.