Changes in the Skills of the Workforce for Future Development of the Labor Market in the Slovak Republic - Horváthová, Andrea
Analýza výsledkov prieskumu budúcich kľúčových zručností, ktoré bude musieť mať pracovná sila do roku 2030 v Slovenskej republike. Aspekty skúmania trendov vo vzdelávaní v podmienkach trhu práce. Oblasti vzdelávania a ich trendy do budúcnosti.