The Effects of the Covid-19 Pandemic on Unemployment in Slovakia and Hungary - Mura, Ladislav, 1979-
Kvantifikovanie vplyvu pandémie koronavírusu na vývoj a mieru nezamestnanosti v dvoch členských štátoch EÚ. Zhodnotenie vplyvu krízy Covid-19 na trh práce na Slovensku a v Maďarsku.