Úvod do kvantitatívnych metód: generický prehľad - Čvirik, Marián, 1992-
Podstata kvantitatívnych metód a charakteristika pojmu premenná. Generické matematicko-štatistické metódy ako báza kvantitatívnych a kvalitatívnych metód a možnosti prezentácie výsledkov analýz. Prehľad deskriptívnej štatistiky.