Vplyv pandémie COVID-19 na ekonomickú situáciu účtovných jednotiek v SR – ponaučenia - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Analýza vplyvu krízy súvisiacej s pandémiou ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom na ekonomickú situáciu účtovných jednotiek v Slovenskej republike prostredníctvom dotazníkového prieskumu, ktorý prebehol od 28. 3. do 10. 4. 2022, pričom oslovených bolo 2 358 účtovných jednotiek a dotazník vyplnilo 137 účtovných jednotiek. Štruktúra respondentov z hľadiska miesta sídla (kraje) a veľkostnej skupiny. Štruktúra respondentov podľa počtu zamestnancov a prevažujúcej činnosti. Vplyv pandémie na tržby účtovných jednotiek a zmeny tržieb v účtovnom období 2020 a 2021. Fungovanie účtovných jednotiek počas jednotlivých vĺn pandémie (2020 a 2021). Využitie foriem štátnej pomoci na preklenutie negatívnych dopadov krízy súvisiacej s pandémiou.